Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op vragen die ik vaak krijg in mijn acupunctuurpraktijk. Als je vraag er niet tussen staat, neem dan gerust contact met mij op. Want ik beantwoord graag je vraag. Het maakt mij dan ook niet uit waar je mee zit, er bestaan geen vreemde of rare klachten.

Wat zijn de resultaten van acupunctuur?
Bijna al mijn cliënten ervaren direct een verbetering van hun algehele welzijn en energieniveau. Een erg groot deel van mijn cliënten laat tijdens mijn behandelingen sterke vooruitgang zien. De afgelopen jaren is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de resultaten van acupunctuur op verschillende klachten, waaruit is gebleken dat het een aantoonbaar positief effect heeft voor 80% van de mensen die acupunctuurbehandelingen ondergaan:

Bij 45% van de cliënten is de klacht geheel verholpen
Bij 35% van de cliënten is een de klacht sterk afgenomen
de overige patiënten ervaren goede verbetering en komen periodiek terug voor behandeling

Hoe maak ik bij jou een afspraak?
Bij mij kun je eenvoudig een afspraak maken. Door mij bijvoorbeeld te bellen of door mijn contactformulier in te vullen. Meestal kan je vrij snel bij mij terecht, in sommige gevallen zelfs binnen een week. Maak vandaag nog een afspraak.

Heb ik een verwijsbrief nodig van mijn huisarts?
Nee, dat is niet nodig. Je kunt gewoon zonder verwijzing bij mij terecht.

Waar dien ik rekening mee te houden als ik voor behandeling kom?
Zorg ervoor dat je in ieder geval gegeten hebt. Acupunctuur op een compleet lege maag kan ik dan ook niet aanraden. Ga op tijd van huis en kom ontspannen aan. Probeer verder in ieder geval een ruim zittende broek te dragen of een rok. Afhankelijk van de klacht worden er ook punten op de rug behandeld.

Hoe weet ik of ik bij een goede acupuncturist ben?
Belangrijk is dat een acupuncturist aangesloten is bij een beroepsvereniging die kwaliteitseisen stelt aan al zijn leden.

Worden mijn behandelingen vergoed?
Als je aanvullend verzekerd bent dan worden de behandelingen van een acupuncturist meestal vergoed. Lees meer over mijn tarief en vergoeding.

Maak bij mij een afspraak
Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt! Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder!