Acupuncturist Purmerend – Rob Groen

Ik ben acupuncturist en fysiotherapeut en beoefen al ruim 30 jaar acupunctuur vanuit mijn praktijk in Purmerend. Mijn specialisme en interesse is het behandelen van stress en klachten die daarmee te maken hebben, zoals: spanningshoofdpijn, migraine, slapeloosheid, depressie en functionele maag en darmklachten zoals PDS. Verder heb ik ruime ervaring met gewrichtsklachten, spierpijnen, sportblessures, reuma, huidaandoeningen, eczeem, hooikoorts, allergie, COPD, anti-rookbehandelingen, gewichtsbeheersing en cosmetische acupunctuur. Maar ook als je klacht hier niet tussen staat, neem vooral contact met mij op om te horen of ik je kan helpen.

Naast acupunctuur schrijf ik daar waar nodig Chinese kruiden voor en ondersteun ik de behandeling met dry needling, fysiotherapie, ademoefeningen, ontspanningsoefeningen en meditatie.

Ik heb een goede samenwerking met deskundigen op het gebied van voeding, beweging, fysiotherapie, coaching en psychotherapie en kan je uitstekend adviseren over eventuele aanvullende mogelijkheden.

Mijn acupunctuurpraktijk in Purmerend

Ik heb mijn praktijk licht en smaakvol ingericht, daarnaast is deze zeer goed te bereiken per bus en trein. De praktijk ligt aan het spoor op 30 meter van station Purmerend en op 100 meter van busstation Beatrixplein.

Maak een afspraak bij mij
Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk.