Mijn tarief

De eerste afspraak duurt meestal 60 minuten en bestaat uit een intake/onderzoek en de eerste behandeling, daarvoor reken ik €100. Daarna duurt een behandeling in de regel steeds een 30 minuten en reken ik €50.

De vergoeding van jouw behandeling door de zorgverzekeraar bedraagt is afhankelijk van de aanvullende polis die je hebt. Bekijk het complete vergoedingenoverzicht op deze website: https://www.zorgverzekeringwijzer.nl/zorgvergoedingen/acupunctuur. Verder is het goed om te weten dat ik aangesloten ben bij de Zhong en de NVA.

Betaling van jouw consult
Het consult dient na de behandeling per pin betaald te worden. Je krijgt van mij na de behandeling een rekening mee, deze kun je vervolgens zelf declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Consulten kunnen tot 48 uur voor aanvang kosteloos worden verzet. Nadien worden de kosten van het consult in rekening gebracht.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij in Purmerend een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.