Ervaringen van cliënten

Onderstaand een aantal referenties van cliënten die bij mij in behandeling zijn geweest:

Ik voelde me begrepen en serieus genomen.
De behandelingen met acupunctuur heb ik als zeer prettig ervaren. Alex is iemand die je snel op je gemak stelt. Hij stelt de juiste vragen en gaat daar vervolgens mee aan de slag. Hij legt op een rustige en duidelijke manier uit wat hij gaat doen, zodat je niet het gevoel hebt dat je voor verrassingen komt te staan. Ik voelde me begrepen en serieus genomen.
Binnen een aantal behandelingen was ik van mijn klachten af. Ik voelde me een stuk energieker! Wat ook prettig was, was dat Alex tips gaf met betrekking tot voeding. Daardoor kon ik naast de behandelingen ook zelf invloed uitoefenen door de voeding tips in de praktijk te brengen. Ik volg op dit moment geen behandeltraject, maar op het moment dat het minder gaat zal ik direct weer contact met Alex opnemen.
Ella

Ik heb de behandeling als fijn en zeker de moeite waard ervaren.
Ik kwam bij Alex omdat ik al twee jaar last had van vermoeidheidsklachten, hoofdpijn (migraine) en later ook obstipatie. Bij de reguliere zorg werd niet duidelijk waar dit aan zou kunnen liggen. Ik kwam toen terecht bij Alex. Door middel van acupunctuur en kruidenpilletjes kreeg ik meer energie en verminderde mijn hoofdpijn. Ook heeft Alex geholpen met mijn voeding, waardoor ik weer normaal naar het toilet kon. Ik ben Alex erg dankbaar dat hij mij heeft geholpen, ik voelde mijn tijdens de behandelingen altijd erg op mijn gemak en hij was altijd erg zorgvuldig. Ik heb de behandeling als fijn en zeker de moeite waard ervaren.
Iris

De rust was en is terug in mijn lichaam.
In de slechtste periode van mijn leven, enorme stress, ben ik op een avond in mijn woonplaats gaan zoeken naar iemand die me kon helpen. Na het adres van een acupuncturist te hebben gevonden heb ik die avond een hulp email gestuurd. Al snel kreeg ik een warme menselijke reactie van Alex, waarin hij niets beloofde, maar wel mogelijkheden zag mij te helpen.
Vanaf het eerste moment dat ik door Alex werd geholpen ontstond er een band. Zijn rust, kunde inzicht en vooral zijn luisterend oor was en is nog steeds een enorme verademing.
Ik ben Alex vanaf dag 1 voor 100% gaan vertrouwen. Alex heeft mij in een zeer korte periode voor een groot gedeelte van mijn stress af kunnen helpen. Er is geen enkele keer voorgekomen dat ik geen baat heb gehad bij zijn behandeling, De rust was en is terug in mijn lichaam. In den beginnen ging ik om de 14 dagen en inmiddels ga ik nog 1 x per 6 weken. En binnenkort ga ik voor 4 x per jaar (verandering van de seizoenen).
Ik ga Alex missen, niet alleen acupuncturist, maar vooral als mens. Ik kan een ieder van harte aanbevelen om Alex als acupuncturist te consulteren. Een betere zal er niet snel gevonden worden.
Harry

Tegen mijn psoriasis
Erg blij met de behandeling. Waar medische recepten jaren lang weinig uithaalden tegen mijn psoriasis heeft de acupuntuur behandeling van Alex in combinatie met de Chinese kruiden gelijk effect gehad.
Jerome

Elke keer als ik ben geweest ervaar ik dan ook een stuk verbetering.
Alex is een warme, geduldige en wijze persoon waarbij je je al snel vertrouwd voelt. Hij luistert goed naar datgene wat je bezig houdt of wat klachten geeft, zowel lichamelijk als mentaal. Zijn vakkundig behandelingen werken dan ook door op beide vlakken. Elke keer als ik ben geweest ervaar ik dan ook een stuk verbetering. Een behandeling bij Alex kan ik dan ook iedereen aanraden.
Joanne

Trotse niet roker
Na 30 jaar roken, ben ik een trotse “niet roker”. Alexander en Acupunctuur waren een cruciale bouwsteen in het proces. Mijn dank hiervoor.
Wicher

Fysiek heb ik enorme vooruitgang gemerkt
Ik kwam naar de praktijk met voor mijn onrustige gevoel en slecht slapen. Ik had last van hele heftige nachtmerries. Ook worstelde ik met een verslaving aan alcohol en pijn in mijn onderrug. Voel me op mijn gemak en heel vertrouwd bij Alex.
De dromen en heftige nachtmerries zijn veel minder, mijn nachtrust is vele malen beter. Een belangrijk onderwerp wat we bespraken hierover is mijn angst voor de dood. Voor al deze klachten merkte ik direct verlichting. Mijn verslaving voor alcohol is ook veel beter te hanteren.
Fysiek heb ik enorme vooruitgang gemerkt van alle obstakels in mijn lijf, de pijn in mijn onderrug is bijna helemaal weg. Ik had hier jarenlang last van en ik ben heel blij met het resultaat.
Tiny

Maak een afspraak bij mij in Purmerend
Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel voor een afspraak of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.